Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kauniita unia!

 

Nucupesä on innovaatio, jonka ansiosta koko perhe nukkuu paremmin. Nucupesä koostuu suomalaisesta puusta valmistetusta pohjasta, joka jäljittelee sydämesi sykkeen ääntä ja tunnetta, sekä pohjaan kiinnittyvästä pehmeästä unipesästä. Pesässä ollessaan lapsi tuntee ja kuulee sydämesi sykkeen ja tuudittuu levolliseen uneen tämän turvallisen tunteen rauhoittamana.

 

Me Nuculla haluamme, että jokaisella on mahdollisuus nukkua levollisesti ja herätä aamuisin virkeänä sekä tyytyväisenä. Unen merkitys terveydelle on kiistattoman tärkeä mutta silti se on ensimmäisiä asioita, joista nykyisin on tapana tinkiä silloin kun aika on vähissä. Erityisesti pienten lasten vanhemmille riittävä uni on liian usein vain harvinaista herkkua, sillä yöt kuluvat yhtenään valveilla lasta uneen tuudittaen.

 

ENTÄ JOS VOISITTEKIN NUKKUA ÖISIN RAUHASSA?

 

Nucupesä tuo vanhemman sylin turvan ja läheisyyden lapsen omaan sänkyyn. Nucun ainutlaatuinen innovaatio mahdollistaa sen, että nukkumaan mennessään tai keskellä yöllä herätessään lapsesi sekä tuntee että kuulee sinun sydämesi sykkeen unipesässä ja sen tyynnyttämänä vaipuu rauhaisaan uneen.

 

On tietysti muistettava, että jokainen lapsi on yksilö eikä yksikään tapa toimi täysin samalla tavalla jokaisen lapsen kohdalla. Sen vuoksi emme voi taata, että Nucupesä olisi täydellinen ratkaisu jokaisen perheen tilanteeseen. Ennen Nucupesän käyttöä on myös huolehdittava siitä, että lapsi ei ole esimerkiksi nälkäinen tai tunne kipua. Lapsen perustarpeiden täyttymisestä tulee huolehtia eikä niiden puutteesta aiheutuvaa itkua saa sivuuttaa.

 

KAUKANA, MUTTA LÄHELLÄ!

 

Uni ja lepo ovat lapsen kasvun ja kehityksen kannalta ratkaisevan tärkeitä ja niillä on pitkäkantoisia vaikutuksia myöhempään elämään. Me Nuculla haluamme huolehtia siitä, että myös vastasyntyneillä on sairaaloissa parhaat mahdolliset olosuhteet elämän tärkeillä ensimetreillä. Nucupesä mahdollistaa vastasyntyneelle turvallisen ja pehmeän lepoympäristön sekä hyvinvointia ja vanhemman ja lapsen välisen tärkeän yhteyden kehittymistä edistävän kokemuksen vanhemman jatkuvasta läsnäolosta. Erityisesti keskosena syntyville elämän ensimmäiset vaiheet ovat hyvin vaikeita ja usein kivuliaita, mutta vanhemman sydämen sykkeen tunteminen keskoskaapissa rauhoittaa ja tyynnyttää sekä edistää keskosen kasvua ja hyvinvointia.